Οι εργαζόμενοι στο MIRA MARE χαιρετίζουν τη δημιουργία σωματείου στο AmiliaMare και ParadiseVillage

Η Διοίκηση του Σωματείου μας χαιρετίζει την απόφαση των εργαζομένων του ξενοδοχείου AmiliaMare και του ParadiseVillage ομίλου ALDEMAR να οργάνωσουν την πάλη τους δημιούργοντας επιχειρησιακό σωματείο που θα παλεύει για τα δικαιώματα τους. 
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του AmiliaMare και του ParadiseVillage να αγκαλιάσουν το σωματείο τους, να πετάξουν τον φόβο και την τρομοκρατία της εργοδοσίας η οποία αυτό το πρώτο διάστημα θα ενταθεί. Η εργοδοσία δεν θέλει να έχει μέσα στα πόδια της σωματείο ταξικά προσανατολισμένο το οποίο θα βάζει εμπόδια στα αντιεργατικά σχέδια της. Αυτό το προσόν θα πρέπει να το αξιοποίησουν όλοι οι εργαζόμενοι απέναντι στην εργοδοσία. Κανένας πλέον μόνος του, μόνο με εργατική-ταξική ενότητα μπορούμε να βάλουμε φρένο στις ορέξεις της εργοδοσίας αλλά και να έχουμε είτε μικρές είτε μεγάλες νίκες.
Το σωματείο μας θα είναι αλληλέγγυο σε όποια βοήθεια μας ζητηθεί. Θα είναι στο πλευρό του σωματείου AmiliaMare και του ParadiseVillage μεταφέροντας και τις δικές μας εμπειρίες από τους αγώνες που έχουμε δώσει από το 2011 μέχρι σήμερα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ρόδος 28/09/2016

Σχολιάστε